Høj faglighed kombineret med fokus på omsorg - for både patienter og ansatte

Velkommen

Tandlægehuset er en anderledes tandklinik. Hos os er kundeservice altid afgørende, og vi tager dine ønsker og forventninger alvorligt. Vi har ingen standardbehandlinger, men tilpasser os til netop dine behov. Vi udfører alle typer behandlinger, og vores dygtige personale bliver løbende efteruddannet.

Vision

Vi tror på, at en god behandling er en kombination af kundeservice og professionel faglighed.
Vi arbejder for at gøre alle vores patienter helt tilfredse. Hver gang.
Vi tror på, at alt bliver nemmere i en venlig og respektfuld atmosfære.
Vi vil hellere have god tid til hver enkelt kunde, end have travlt med mange

Giv det videre

At være priviligeret forpligter, og vi ved, at en god ting bliver bedre af at blive delt. Ved at gøre os umage har vi sammen med vores patienter skabt en ganske særlig tandklinik. Derfor giver vi hvert år af vores overskud til udvalgte gode formål, blandt andet Dansk Flygtningehjælp og Familier med kræftramte børn.

Mød vores fantastiske personale

Jeppe

Tandlæge & ejer

Marlene

Tandplejer

Reem

Tandplejer

Helle

Klinikassistent/Receptionist

Tanja

Klinikassistent

Har du tandlægeskræk?

Læs om Lise, som blev kureret fra tandlægeskræk

Hurra, jeg har fået kureret min tandlægeskræk!
Jeg er en kvinde på 52 år. Jeg har lidt af tandlægeskræk så længe jeg kan huske. Efter ca. 4 år uden tandlægebesøg var mine i forvejen dårlige tænder blevet mildest talt elendige.

Ved et tilfælde så jeg en annonce fra Jeppe Borkfelt. Det jeg især hæftede mig ved var, at der stod, at tandlægen også behandlede tandlægeskræk. Jeg fik mig taget sammen til at køre hen til klinikken, hvor klinikassistenten forsikrede mig om, at tandlægen nok skulle få kureret både tandpinen og skrækken. Det sidste tvivlede jeg stærkt på, men jeg fik en tid allerede næste dag.

Dagen efter, på den aftalte tid, var jeg skrækslagen ved tanken om, at tanden sikkert skulle trækkes ud. Tandlægen Jeppe kom ind og præsenterede sig, og gjorde mig klart, at han havde fået min forhistorie. Det hele foregik på en meget behagelig og tryg måde. Da jeg efter en meget grundig undersøgelse fik at vide, at mine tænder sagtens kunne laves, og endda blive pæne, blev jeg både glad og lettet. Tanden blev ikke trukket ud og det gjorde ikke ondt at få den lavet. Så fra dag et vandt Jeppe min tillid.

Stille og roligt blev jeg informeret om hvad der burde laves, og jeg fik et overslag over hvad det ville koste. Jeg har fået lavet kroner, en bro, nye fyldninger og bleget mine tænder, og de er blevet så flotte. Det skal bemærkes, at jeg på intet tidspunkt har følt mig presset, men har fået flere valgmuligheder og været medbestemmende hele vejen igennem. I skrivende stund skal jeg til tandlæge om nogle dage, og jeg har ikke mavepine ved tanken.

Jeg vil hermed sige tak til, og anbefale Tandlægehuset v. Jeppe Lund Borkfelt.

Venlig hilsen, Ilse Ryder Koch

Læs mere