Hos Tandlægehuset udfører vi alle former for tandbehandlinger og tandpleje. Vi inddrager altid vores patienter i planlægningen og tager alle behandlingsforløb alvorligt, uanset omfang. Sammen beslutter vi, hvad der er den bedste behandling for netop dig.

 • Implantater

  I stedet for broer og proteser tilbyder tandlægehuset at indsætte implantater. Med implantater genoprettes tænderne fuldstændigt, og funktion og udseende bliver 100% naturligt. Vi har siden 2001 indsat kvalitetsimplantater til fornuftige priser.

 • Kosmetisk tandbehandling

  Småfejl, misfarvninger og mindre skævheder påvirker ikke altid tændernes funktion. For mange mennesker kan de alligevel opleves generende. Det har vi stor respekt for i Tandlægehuset, og vi er altid klar til at tale om både store og små problemer.

 • Tandblegning

  At blege tænder er ikke så nemt som det ser ud. Der er mange der tilbyder behandling, og det er endda muligt at købe blegemidler til hjemmebrug. Risikoen for fejlbehandling er stor, og skaderne kan være svære at rette. Hos Tandlægehuset tager vi ingen chancer med dine tænder, og vi bruger kun anerkendte, skånsomme metoder.

 • Fyldningsterapi

  Caries, eller “et hul i tanden”, behandles som regel med en fyldning. Hos Tandlægehuset tager vi altid hensyn til tandens placering, belastning, æstetik og patientens økonomi, inden en behandling. Vi lægger vægt på æstetiske behandlinger af høj teknisk kvalitet, og vi bruger kun de nyeste og bedste plastsystemer.

 • Kroner, broer og facader

  Meget nedbrudte tænder kan ofte genvinde deres naturlige styrke og funktion. Kroner og broer i enten metal eller keramik giver et meget holdbart resultat, og er ofte en langt bedre løsning end store fyldninger.

 • Paradontosebehandling

  Paradentose er betændelse i vævet omkring tænderne, og kan føre til løse tænder. Vi undersøger grundigt for lommer mellem tand og tandkød, og planlægger sammen med patienten den bedste behandling. Til sidst vejleder vi patienten i, hvordan god mundhygiejne kan forhindre problemet i at genopstå

 • Kirurgi

  Hos tandlægehuset udfører vi en række kirugiske indgreb, blandt andet tandkøds-operationer, visdomstænder og indsættelse af implantater. Vi gør os stor umage for at lave smertefrie operationer, og vi arbejder naturligvis altid under strengt sterile forhold.

 • Rodbehandling

  Betændelse i tandroden kan gøre det nødvendigt at fjerne nerven og fylde tanden med plastic. Efter et par behandlinger er tanden ikke modtagelig for nye infektioner. Vi har er rigtig gode til at udføre rodbehandlinger med et minimum af ubehag for patienten.

 • Proteser

  I samarbejde med vores dygtige tandtekniker producerer vi selv vores proteser. For os er det ikke nok, at en protese føles behagelig. Vi er først tilfredse, når protesen er pæn og ser ud som naturlige tænder.

 • Behandling af børn

  Vores dygtige tandlæger har mange års erfaring med behandling af børn. Vi har fokus på et trygt forløb, hvor børn og forældre er med i alle beslutninger. For unge mellem 16 og 18 år er der frit valg af tandlæge, og der ydes 100% tilskud fra kommunen.

Priser

Tandlægehusets priser følger overenskomsten mellem Dansk Tandlægeforening og Den Offentlige Sygesikring. Selvom vi aldrig går på kompromis med kvaliteten, er vi ikke dyre. Vores prisliste er tilgængelige her og i klinikken, og vi aftaler altid priser på forhånd.


Enkelte behandlinger er ikke omfattet af Den Offentlige Sygesikring, men for medlemmer af Sygesikringen Danmark er der flere muligheder for tilskud.

Plastfyldning

Præmolar, 1 flade

kr. 449,- til 1262,-

2 flader præmolar

kr. 1057,- til 1578,-

3 flader molar

2366,-

Krone

fuldkeramisk krone

kr. 5585,- til 6471,-

Protese

Hel over

kr. 8480,-

Blegning af tænder 

Hjemmeblegning

kr. 1964,-

Enkelttandsimplantat

med krone

kr.21.986,-